Tauler fa un balanç positiu de la seva presència a C! Print Madrid amb DHP Comerpa

L'empresa fabricant de màquines laminadores destaca la gran quantitat d'interaccions comercials realitzades en els tres dies de fira

Tauler Laminating Tech se'n va amb bones sensacions del Saló C! Print 2018, que ha tingut lloc del 25 al 27 de setembre a Madrid. En aquesta ocasió, Tauler va acudir a la fira amb DHP Comerpa, amb qui va compartir estand. Josep Saumell, director comercial de Tauler, valora molt positivament aquesta acció conjunta i apunta que "la participació amb DHP Comerpa ha estat molt profitosa i esperem que sigui la primera de moltes col·laboracions".

Així mateix, Tauler destaca la gran quantitat d'interaccions comercials realitzades en els tres dies de fira. Les visites a l'estand han estat constants, un reflex de la bona acollida de les laminadores de Tauler al mercat espanyol, precisament en un dels esdeveniments més importants per al sector de les arts gràfiques. L'aposta de Tauler Laminating Tech per la laminadora SmartB3Matic amb el kit Tauler Foil ha tingut una bona resposta en C! Print.

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769