Tauler assisteix a la fira C! Print Madrid amb la laminadora SmartB3Matic i el kit Tauler Foil

Tauler Laminating Tech comença el curs amb força amb la seva presència a la fira C! Print, un dels esdeveniments més importants de l'Estat pel sector de les arts gràfiques. L'esdeveniment tindrà lloc del 25 al 27 de setembre al Pabellón de Cristal de la Casa de Campo, a Madrid.

 

A C! Print, Tauler exhibirà una de les seves laminadores líder: la SmartB3Matic, amb el kit Tauler_FOIL. Una solució de format compacte, automàtica i completament pensada per al món digital. El kit Tauler_FOIL es converteix en un complement perfecte per a aquesta laminadora, oferint estampats metàl·lics, efectes hologràfics o efecte vernís, entre altres, i aconseguint uns acabats originals i perfectes.

En aquesta ocasió, Tauler no acudeix a la fira en solitari. L'empresa fabricant, dissenyadora i comercialitzadora de laminadores, realitza una acció conjunta amb DHP Comerpa, amb qui compartirà l'estand F250.

C! Print, un èxit que es confirma

Durant els últims 5 anys, C! Print no ha parat de créixer i s'ha posicionat com un esdeveniment referent al mercat, estabilitzant les seves xifres. L’any 2017, va acollir a un total de 11.901 visitants provinents de 6.223 empreses. Un esdeveniment que no para de créixer any rere any i on Tauler no pot faltar-hi.

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769