La fira Print4All obre les portes de la indústria gràfica italiana a Tauler Laminating Tech

Tauler ha assistit a la fira milanesa juntament amb el seu distribuïdor al país, Plastitech. La gran afluència de visitants fa que el balanç de Tauler sigui molt positiu 

Tauler Laminating Tech expandeix els contactes a la indústria gràfica italiana després del seu pas per la fira Print4All. La gran afluència de visitants s'ha traduït en centenars de visites a l'estand que Tauler ha compartit amb el seu distribuïdor al país, Plastitech. Per això, des Tauler Laminating Tech es fa un balanç molt positiu de la participació a Print4All, que ha permès a l'empresa fabricant de màquines laminadores obrir-se les portes al sector de la indústria gràfica itàlica i obtenir vendes en un dels mercats més consolidats del sud d'Europa.

A la fira, que va tenir lloc del 29 de maig fins a l'1 de juny a Milà, Tauler va exhibir algunes de les laminadores que han gaudit d’una millor acollida al mercat; d'una banda, la SmartB3 Matic, presentada amb el kit Tauler_FOIL i, d'altra banda, la laminadora SmartMatic2.0, dues laminadores automàtiques que han entrat al mercat de la indústria gràfica trepitjant fort.

La fira Print4All ha comptat aquest any amb més de 3.500 expositors procedents de 65 països. Segons dades que difon la pròpia organització, es calcula que els sectors productius relacionats amb la indústria gràfica a Itàlia generen més de 24 milions d'euros, ocupen a 70.000 persones i tenen unes xifres d'exportació del voltant del 70% de la seva producció.

 

 

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769