Tauler es prepara per la fira italiana Print4All on assistirà amb el seu distribuïdor Plastitech

 

La fira se celebrarà del 29 de maig a l'1 de juny a Milà i Tauler hi exhibirà les laminadores SmartB3Matic i SmartMatic2.0

L'empresa fabricant de màquines laminadores, Tauler Laminating Tech, es prepara per acudir a la fira italiana Print4All, que se celebrarà del 29 de maig a l'1 de juny a Milà. Tauler serà present a la fira juntament amb el seu partner al país, Plastitech, amb el que compartirà estand.

Print4All és la fira del sector de les arts gràfiques més important del mercat italià, així que Tauler pretén reforçar la seva presència en aquest mercat, especialment a través del seu distribuïdor Plastitech. És per això que hi exhibirà dues de les seves laminadores estrella: la SmartB3Matic i la SmartMatic2.0.

La SmartB3 Matic, una laminadora automàtica i de format compacte, lluirà el kit opcional Tauler_FOIL, un nou sistema que permet aplicar una làmina de colors metàl·lics, efectes hologràfics o efecte vernís, entre d'altres, sobre una superfície que prèviament hagi estat impresa amb tòner. Aquest sistema innovador permet reproduir nous tipus d'acabats, fins ara inèdits en el sector. Així mateix, s'exposarà la laminadora SmartMatic2.0, automàtica i perfecta per treballar en sèries molt curtes amb un sol operari.

 

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769