Tauler fixa en la seva agenda els esdeveniments ineludibles de 2018 en el sector de les arts gràfiques

Tauler Laminating Tech comença el 2018 fixant a la seva agenda els esdeveniments ineludibles d'aquest any en el sector de les arts gràfiques. Tant és així que en menys d'un mes Tauler se'n va cap a Polònia on assistirà a la fira Remadays, del 7 al 9 de febrer, un esdeveniment que reuneix a Varsòvia els representants de la indústria publicitària i d'impressió en una de les fires comercials més grans del sector al món.

 

Ja a l'abril, Sign & Digital arriba a Birmingham (UK), del 24 al 26 d'abril, una fira on Tauler no hi faltarà amb les seves laminadores més exitoses.

Del 29 de maig a l'1 de juny, Tauler viatja cap a Itàlia per assistir a la fira Grafitalia, una de les fires més importants d'Europa davant l'evolució tecnològica actualitzada en el camp de les arts gràfiques.

A finals de juny, del 19 al 22, a Moscou (Rússia) se celebra la fira Printech, un esdeveniment on Tauler assistirà per potenciar la seva presència en aquest país, on ja compta amb un gran partner, Nissa.

Fins al moment, aquesta és l'agenda de Tauler per 2018, una agenda que sens dubte  s'ampliarà en els pròxims mesos per mantenir el bon ritme que l'empresa ha aconseguit en els últims anys i que li està permetent consolidar la seva línia de maquinària en tots els continents.

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769