La laminadora SmartB3 Matic de Tauler arriba a Workcenter, la major cadena de serveis d'impressió del país

La major cadena de serveis d'impressió del país, Workcenter, ha adquirit recentment la laminadora SmartB3 Matic, dissenyada i fabricada per l'empresa Tauler Laminating Tech.

 

La màquina que ha adquirit la cadena és la laminadora automàtica SmartB3 Matic, de format compacte, una solució de reduïdes dimensions pensada perquè la manipuli un sol operari en sèries curtes. Es defineix per la seva alta velocitat i la seva ràpida preparació que permet oferir una resposta més eficaç als clients.

Josep Saumell, director comercial de Tauler Laminating Tech confirma que l'adquisició d'aquest model per part de Workcenter és “l’empenta definitiva per al model SmartB3 Matic”, un equip presentat a DRUPA 2016 i que resol el que necessita un taller digital que desitgi la màxima eficiència en el seu procés de laminació.

La companyia Workcenter és un dels gegants de la reprografia a nivell nacional, compta amb 17 centres a Barcelona i Madrid i ofereix un servei permanent: 24 hores del dia durant els 365 dies de l'any.

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769