Monday - Saturday - 8:00 - 18:00, Sunday - 8:00 - 14:00

Tauler aposta per la fira Graphitec per expandir les vendes al mercat francès

Del 30 de maig l'1 de junio Tauler se'n va la fira Graphitec París amb l'objectiu d'expandir les vendes al mercat francès, un mercat que actualment representa una alta quota per Tauler.

A la principal fira francesa del sector de la industria gràfica, Tauler hi serà present juntament amb el seu distribuïdor al país, Lyon Graphique, que exposa així mateix amb el seu subdistribuidor Brise de la Normandie. Tauler es situarà a l'estand D-16.

En aquesta ocasió, Tauler Laminating Tech, aposta per les tres màquines bàsiques del seu programa: la SmartB3, la SmartB3 Matic i la SmartMatic2.0, totes elles màquines compactes de laminació digital.

Graphitec és la fira francesa per a la indústria de les arts gràfiques i la impressió. En aquesta fira es troben expositors que representen el sector de la indústria gràfica. Des de la pre-impressió fins a la transformació, passant per tots els processos d'impressió, acabat, modelatge, així com pels serveis i la capacitació. Es tracta d'una oportunitat única a França de reunir-se amb tots els actors de la indústria.

Subscribe

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769